Welkom bij het verkoopteam
van Zeeman Makelaars!

Na een flinke voorbereidingstijd zijn we eindelijk van start gegaan met de verkoop van het prestigieuze plan Holenkwartier in Hoorn. Daar hebben we zin in!

Natuurlijk heb je vast al rondgekeken op de website en misschien zelfs al een voorkeur voor één van de fases. Neem je tijd om de uitgebreide website goed te verkennen. 

Het kan niet anders dan dat dit nieuwe plan Holenkwartier een opvallend pareltje gaat worden in Hoorn! Natuurlijk is het voor ons als team een voorrecht om dit plan te mogen verkopen. 

De aankoop van een nieuwbouwwoning is anders dan anders en daarom hebben we de procedure nog even uitgelegd. Zie hiervoor de download ‘Algemene informatie verkoop Holenkwartier’.

Heb je toch nog vragen die je op de website niet beantwoord ziet, dan staan we graag voor je klaar. We beantwoorden je vragen met alle plezier via de chatmogelijkheid in je persoonlijke Holenkwartieraccount. Of anders kun je ons bellen via 0229 244688, we zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

Succes met het doornemen van alle informatie en voor nu; graag tot ziens!

Team Zeeman Makelaars
Karin, Birgitta en Tineke

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2