Pijl

WONEN OP DEZE BIJZONDERE PLEK?
ZO WERKT HET!

Wil jij wonen in een van de “Urban houses” in (bouw)fase 1a van Holenkwartier? Hoe gaat de aankoop van een woning in zijn werk? En wat staat je de komende tijd te wachten? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet in een stappenplan.

Onderstaand stappenplan is geschreven voor de verkoop van de 36 Urban houses in fase 1a (zie interactieve situatiekaart). Van de overige deelprojecten (zie algemeen verkoopproces) is op dit moment nog geen planning bekend. Uiteraard kun je je elk moment aanmelden voor het project Holenkwartier, dan houden we je op de hoogte.


NU DIGITAAL IN VERKOOP

De officiële digitale verkoop is gestart. De verkoop van deze 36 woningen geschiedt door Zeeman Makelaars. Vanaf nu zijn ook de verkoopbrochure en de prijzen per bouwnummer beschikbaar. Ook is het nu mogelijk om je definitief voor één of meerdere bouwnummers in te schrijven. Dit gebeurt geheel digitaal, door middel van het inschrijfformulier in jouw persoonlijke Holenkwartieraccount.

Bekijk downloads fase 1a
Bekijk interactieve kaart fase 1a

Om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers, moet je een account aanmaken door je aan te melden via het aanmeldformulier op deze website.

Wat vragen we van je?
Voor het invullen van het inschrijfformulier vragen we naar een aantal persoonlijke gegevens, zoals contactgegevens van jou en je eventuele partner, enkele financiële gegevens en natuurlijk voor welke bouwnummers je in aanmerking wil komen.

Wat doen wij met je gegevens?
Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. We kijken hier naar om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen. De hoogte van je inkomen of vermogen is niet bepalend voor toewijzing. We willen wel voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen, die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

Ga naar inschrijfformulier

De inschrijfperiode loopt van donderdag 28 mei 12:00 uur t/m zondag 7 juni 2020 23:59 uur.


TOEWIJZING VAN DE WONINGEN

Het toewijzen van de woningen wordt gedaan door Zeeman Makelaars op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 juni 2020, met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze! De toewijzing is volledig willekeurig.

Krijg jij een woning toegewezen, dan word je in diezelfde week door Zeeman Makelaars gebeld (week 24). Krijg jij geen woning toegewezen, dan ontvang je eind week 24 een e-mail en sta je automatisch op de reservelijst. In juni en juli 2020 vinden de verkoopgesprekken plaats.

EN DAARNA?

Wanneer 70% van de woningen is verkocht, begint aannemer Scholtens Bouw uit Wognum in november 2020 met de bouw van fase 1a. In het laatste kwartaal van 2021 verwacht de aannemer de Urban houses van fase 1a op te leveren.

Vragen

Heb je vragen? Via je persoonlijk account (nadat je je hebt aangemeld), kun je vragen stellen in de CHAT. Team Holenkwartier Hoorn staat je graag te woord!

Liever eerst antwoord op je vragen voordat je je aanmeldt? Dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met Zeeman Makelaars via telefoonnummer 0229-244688 of stuur een mail naar makelaardij@zeeman.nl.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2