Pijl

WONEN OP DEZE BIJZONDERE PLEK?
ZO WERKT HET!

Onderstaand stappenplan is geschreven voor de verkoop van de eerste koopwoningen in Holenkwartier, de 36 Urban houses in fase 1a (zie situatiekaart van fase 1a). Van de overige deelprojecten (zie algemeen verkoopproces) is op dit moment nog geen planning bekend. Uiteraard kun je je elk moment aanmelden voor het project Holenkwartier, dan houden we je op de hoogte.


LAATSTE WONINGEN BESCHIKBAAR

De woningen in fase 1a zijn grotendeels verkocht of onder optie, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb jij interesse in één van de nog beschikbare woningen? Zorg dan dat je je snel inschrijft via het digitaal inschrijfformulier in jouw persoonlijke Holenkwartieraccount. Zeeman Makelaars neemt vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je interesse in een woning die al onder optie staat? Dan zetten we je op de reservelijst. Mocht de optant toch afzien van koop, dan word je door de makelaar gebeld om jouw woonwensen te bespreken.

Bekijk downloads fase 1a
Bekijk beschikbaarheid fase 1a
Ga direct naar het digitaal inschrijfformulier
(let op: nog geen account? Maak dan eerst hier een account aan.)

Wat vragen we van je?
Voor het invullen van het inschrijfformulier vragen we naar een aantal persoonlijke gegevens, zoals contactgegevens van jou en je eventuele partner, enkele financiële gegevens en natuurlijk voor welke bouwnummers je in aanmerking wil komen.

Wat doen wij met je gegevens?
Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. We kijken hier naar om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen. De hoogte van je inkomen of vermogen is niet bepalend voor toewijzing. We willen wel voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen, die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

START BOUW EN OPLEVERING

Wanneer 70% van de woningen is verkocht, begint aannemer Scholtens Bouw uit Wognum in november 2020 met de bouw van fase 1a. In het laatste kwartaal van 2021 verwacht de aannemer de Urban houses van fase 1a op te leveren.

VRAGEN

Heb je vragen? Via je persoonlijk account (nadat je je hebt aangemeld), kun je vragen stellen in de CHAT. Team Holenkwartier Hoorn staat je graag te woord!

Liever eerst antwoord op je vragen voordat je je aanmeldt? Dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met Zeeman Makelaars via telefoonnummer 0229-244688 of stuur een mail naar makelaardij@zeeman.nl.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2