Start sloopwerkzaamheden en bouwrijp maken fase 1

Geplaatst op

De werkzaamheden op locatie zijn begonnen! De afgelopen weken is er hard gewerkt op het terrein. Waar nodig zijn struiken verwijderd en bomen gekapt. De bomen tussen de fabriekshallen blijven bestaan, samen met de grote plataan die eerder is geplant. In combinatie met nieuwe aanplant vormen deze bomen straks het groene hart van het Holenkwartier! Met zorg voor de bomen en gebouwen die behouden blijven, kunnen wij nu starten met de sloopwerkzaamheden én het bouwrijp maken van fase 1!

Planning:

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Strukton Civiel en Van der Bel b.v. en zullen gefaseerd plaatsvinden, startende bij de noordzijde van het plan en eindigend bij de de zuidzijde. Met het bouwrijp maken van de grond zal er ook meer zwaar verkeer van en naar de bouwlocatie rijden. Voor omwonenden proberen we de overlast zo klein mogelijk te houden.

Bekijk de volledige planning >

Verkoop fase 1a start dit voorjaar
In het voorjaar zullen de Urban Houses in fase 1a in verkoop gaan. In het najaar wordt er gestart met de bouw van deze woningen. Binnenkort zullen we je meer informatie kunnen geven over de woningen en de specificaties hiervan. Uiteraard informeren we je hier over wanneer het zo ver is.

Ontdek fase 1a >

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2