Aanbod > Fase 2a Superlofts woontoren

Superlofts woontoren fase 2a

Een andere manier van wonen, dat is wonen in een superloft. Zelf je appartement vormgeven zoals jij dat wilt? Dat kan! Je krijgt ruimte om een basis indeling aan te passen (customize) of de vrijheid je woning naar eigen inzicht in te delen (custom-made), van muren en trappen tot functies van ruimten. Door de grote ramen voelt het constant alsof je buiten leeft en het benadrukt de open ruimte die je binnen hebt.

Binnenkort kan je meer informatie verwachten over de ontwikkeling van de Superlofts!

Proces en planning

  • Nu: meld je alvast aan als geïnteresseerde via onderstaand formulier (en vink Superlofts woontoren fase 2 aan). Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden indien er meer informatie bekend wordt!
  • Begin 2021: de Superlofts website wordt gelanceerd met een interactieve kaart van de woontoren in fase 2 met de verschillende woningtypes. Je kunt dan een voorkeur doorgeven voor een type appartement en je definitief inschrijven. Aan het definitief inschrijven zitten een aantal voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden communiceren we te zijner tijd. Op de hoogte blijven? Vul onderstaand formulier en vink “Superlofts” aan. Indien de definitieve inschrijfperiode van start gaat, krijg je als één van de eersten bericht!

Sfeerimpressies

Onderstaande afbeeldingen geven een goede weergave van de mogelijke indeling van een superloft.

Fotografie: Jansje Klazinga & Marcel van der Berg

MELD JE AAN

  • Interesse in huren? KLIK HIER
  • Interesse in ondernemenKLIK HIER
  • Interesse in kopen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in.

Nadat je je aangemeld hebt, word je automatisch als eerste op de hoogte gehouden van alle ins en outs via onze nieuwsbrief. Ook op FACEBOOK en INSTAGRAM kun je ons volgen.

Wil je alleen  via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van alle ins en outs? MELD JE AAN VIA DEZE LINK!Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2