Aanbod > Fase 1b Urban apartments & Splitlevel houses

Fase 1b “Urban & Split-level”

Dit deelplan is nog in ontwikkeling en betreft toekomstig woonaanbod.

Verkoop fase 1b nadert!
Elk woonblok in deze fase heeft een eigen identiteit. Maar ze hebben samen een stijlvolle en zeer krachtige uitstraling. De eigentijdse architectuur is duidelijk geïnspireerd op het industriële verleden van deze locatie. Robuuste vormen, duurzame materialen en stoere afwerking.

Duurzaamheid
Alle woningen zijn voorzien van een (vloer)verwarmingssysteem dat draait op een energiezuinige, lage temperatuur. De warmtepompen worden aangesloten op een collectief warmtenet. Hierdoor hangen nergens buitenunits aan de gevels. De daken zijn bedekt met zonnepanelen en op zichtlocaties beplant met sedum: een natuurlijke groene bedekking die mooi oogt én het blok nog eens extra isoleert.

Parkeren, bergingen en fietsenstallingen
Bij elke woning is standaard één parkeerplaats inbegrepen, in de half verdiepte parkeergarage, zodat het woongebied autoluw is. Voor andere auto’s, ook die van bezoek, is parkeergelegenheid langs twee zijden aan de Holenweg. De bergingen bevinden zich inpandig, extern of in de parkeergarage afhankelijk van het woningtype. In de appartementenblokken 19 en 23 is voor alle bewoners van fase 1b een veilige, afgesloten fietsenstalling aanwezig.

Start pre-sale
Eind juni 2021 zal de verkoop starten met een voorverkoop/pre-sale. De pre-sale heeft als voordeel, dat je nu al een keuze kunt maken voor een type woning en deze alvast kunt reserveren.

Deze voorverkoop gaat volledig digitaal en je kunt je inschrijven (via jouw account) voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte concept-stukken en op basis van de indicatieve bandbreedte-prijzen (prijsranges). Tijdens deze pre-sale heb je de tijd om je alvast te oriënteren op jouw woonwensen.

Vooruitlopend hierop adviseren wij je om alvast jouw financiële mogelijkheden te (laten) onderzoeken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld Huis & Hypotheek Hoorn benaderen (0229-233133) of de Rabobank West-Friesland (088-7226600). Zij kennen het plan Holenkwartier en weten waar jij als nieuwbouwkoper allemaal rekening mee moet houden.

Aanmelden
Heb je nog geen account aangemaakt? Meld je aan via onderstaand formulier en vink “Fase 1b Urban apartments & Splitlevel houses” aan, dan houden we je automatisch als eerste op de hoogte van alle ins en outs via onze nieuwsbrief. 

Vragen?
Via jouw persoonlijke account (nadat je je hebt aangemeld), kun je chatten met Team Holenkwartier. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de makelaar voor aanvullende vragen.

MELD JE AAN

  • Interesse in huren? KLIK HIER
  • Interesse in ondernemenKLIK HIER
  • Interesse in kopen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in.

Nadat je je aangemeld hebt, word je automatisch als eerste op de hoogte gehouden van alle ins en outs via onze nieuwsbrief. Ook op FACEBOOK en INSTAGRAM kun je ons volgen.

Wil je alleen  via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van alle ins en outs? MELD JE AAN VIA DEZE LINK!Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2