Aanbod > Fase 1a Urban houses

FASE 1A
VERKOCHT!

Na een succesvolle verkoop van fase 1a zijn alle 36 woningen verkocht! Je kunt je niet meer inschrijven voor deze fase. We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor fase 1b bestaande uit Urban apartments en Splitlevel houses. 

Tip: Ben je op zoek naar een vergelijkbare woning? Dan kun je je aanmelden voor fase 2b. In deze fase komen wederom Urban houses. Meld je aan via onderstaand formulier, vink “Fase 2b Urban houses” aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vanwege de strenge coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om een feestelijke bijeenkomst voor de start bouw van fase 1a te organiseren op de bouwplaats. Maar in plaats daarvan hebben we een filmpje opgenomen waarin we alle betrokken partijen een voorspoedige bouw en de kopers alvast veel woongeluk toewensen. 

Klik op een kavel voor meer informatie

* Deze situatietekening is getekend op basis van de op dit moment beschikbare gegevens en dient slechts ter indicatie. De uiteindelijke inrichting van de openbare ruimte kan afwijken van hetgeen op deze tekening is afgebeeld. Aangegeven maten zijn circa maten. Aan deze tekening kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

FASE 1A

Alle woningen in het Holenkwartier worden ontworpen door Marc Koehler Architects (MKA) uit Amsterdam. Het industriële karakter van de locatie vormt de inspiratiebron, stoer wonen is het adagium. Het kleurenpalet is robuust, warm en aards. Het loft-principe is leidend, waardoor de woningen een uniek karakter en verrassende woningplattegronden krijgen.

De gebruikte materialen zijn hoogwaardig, duurzaam, modern en tijdloos. Baksteen, beton en staal sluiten aan bij het industriële karakter van de bestaande gebouwen. De baksteen strips hebben tinten als koffie, terra en roet. Hout wordt alleen behandeld of verduurzaamd gebruikt in naturel of grijs/zwart tinten. Andere gevelmaterialen als stucwerk, vezelcementplaat, beton en aluminium krijgen verschillende bijzondere kleurstellingen, zoals bijvoorbeeld koffie, ivoor, denim, terra, lichtgroen of aubergine en creëren een modern contrast. De kozijnen, ramen en deuren zijn van aluminium in donkere grijstinten of antraciet. In de woningen vallen vooral de alom aanwezige vides op. Maar ook de toepassing van zwart stalen trapleuningen, hekwerken, e.d. springen in het oog. Door de variatie in materialen, kleurstellingen en indelingen, zijn er in fase 1a geen twee woningen identiek.

BLOK 15 (bouwnummers 1-6)

Blok 15 ligt aan de westkant van het plangebied, aan de kant van de Holenweg. Je hebt hier uitzicht over het water op de villawijk (bouwnummers 1, 2 en 3) of op het pocket-park (bouwnummers 4, 5 en 6). Blok 15 bestaat uit 6 woningen, verdeeld over 2 rijen. De woningen in blok 15 rij B hebben een stoere uitstraling door de donkere baksteen gevel en de grote raampartijen. De woningen hebben een strakke architectuur met drie woonlagen, een plat dak en een dakterras op het zuidwesten aan de straatzijde. Blok 15 rij C staat op de hoek van de centrale tuin; makkelijk voor buiten spelende kinderen of voor als je even de benen wilt strekken na het eten of tijdens het thuiswerken. Deze woningen hebben een opvallend sheddak. Dat is niet alleen een fraai architectonisch detail, het is ook een perfecte plek voor de zonnepanelen.

* Indien onderstaande afbeeldingen niet correct worden weergegeven, pas dan de schermgrootte aan.

STOERE UITSTRALING

Blok 15 rij B heeft een stoere en robuuste baksteenlook. Zowel de bovenbouw als de plint is uitgevoerd in baksteen strips in roetkleur. De drie woningen die samen blok 15 rij C vormen, hebben een lichtere uitstraling door het beige stucwerk in betonlook. De plinten zijn opgetrokken uit beige baksteen strips. De woningen in blok 15 rij B hebben een dakterras op het zuidwesten met zwartstalen spijlen hekken. De hoekwoningen hebben bovendien een moderne erfafscheiding.

BLOK 16 (bouwnummers 7-14)

Blok 16 ligt midden in het plangebied, tussen de Holenweg en de centrale as. Bovendien woon je hier tussen twee pocket-parks. Blok 16 is misschien wel het meest in het oog springende blok van Holenkwartier. Door het prominente gebruik van lichtgroen aluminium gevelbekleding is het blok namelijk extra opvallend. Hier zie je heel duidelijk de verwijzing naar het industriële verleden van het terrein. Blok 16 bestaat uit twee rijen van elk vier moderne patiowoningen met een sheddak. Je kunt kiezen voor een tuin op het zuidoosten of op het noordwesten. Alle woningen hebben een moderne plattegrond, waarbij het loft-wonen volledig tot zijn recht komt. Als je houdt van modern wonen met een industriële touch, zit je hier helemaal op je plek.

* Indien onderstaande afbeeldingen niet correct worden weergegeven, pas dan de schermgrootte aan.

MODERNE PATIOWONINGEN

Blok 16 valt op door het gebruik van modern, gepoedercoat aluminium gevelbekleding in een lichtgroene kleur. De stijlvolle erfafscheiding tussen de tuinen en de straat ter plaatse van de hoekwoningen versterkt de industriële uitstraling van deze fraaie patiohuizen. Het loft-wonen komt in dit type volledig tot z’n recht!

BLOK 20 (bouwnummers 42-55)

Blok 20 ligt in de hoek van het plangebied, aan twee kanten omsloten door de Holenweg. Blok 20 bestaat uit vier rijen. Doordat de rijen haaks op elkaar staan, kun je kiezen voor jouw favoriete ligging. Blok 20 rij A heeft een robuuste, maar toch vriendelijke uitstraling door de lichte gevelkleur. De woning is opgebouwd uit drie woonlagen met een plat dak. Drie van de vier huizen hebben een dakterras aan de tuinzijde. De linker hoekwoning heeft een afwijkende indeling met een zij-entree. Blok 20 rij B heeft een markant en modern uiterlijk door het sheddak. Door de schuine vorm van het dak profiteer je bovendien van maximaal rendement van je zonnepanelen. De woningen van dit blok liggen aan de Holenweg; zo heb je altijd een mooi en levendig uitzicht over het water op de villawijk. Blok 20 rij C bestaat uit vier woningen waarbij grote raampartijen de gevel bepaalt. Door de hoge, grote ramen over drie verdiepingen heb je maximale lichtinval. Door het platte dak op de derde verdieping heb je nergens schuine daken en dus maximale binnenruimte. Aan de tuinzijde heb je een heerlijk dakterras op het zuiden. Blok 20 rij D is stoer en robuust door de donkere gevel en de moderne architectuur. Ook hier zorgen grote kamerhoge ramen voor veel licht en uitzicht. De linker hoekwoning heeft een afwijkende indeling met een zij-entree en een vide tussen de eerste en tweede verdieping.

* Indien onderstaande afbeeldingen niet correct worden weergegeven, pas dan de schermgrootte aan.

VRIENDELIJK AANZICHT

Blok 20 rij A heeft een bovenbouw uit sfeervolle baksteen in terra-kleur en een betonnen plint, ook uitgevoerd in terra. Blok 20 rij B heeft een betonlook en is uitgevoerd in ivoor wat zorgt voor een heldere en vriendelijke uitstraling. De hoekwoning met bouwnummer 48 zal in opdracht van Terra Marique door een kunstenaar worden voorzien van een muurschildering. De getoonde muurschildering op de artist impression is slechts ter illustratie. De werkelijke muurschuldering dient nog te worden ontworpen door de kunstenaar.

ROBUUSTE BETONLOOK

Bij blok 20 rij C is zowel de bovenbouw als de plint opgetrokken uit beton in diverse auberginetinten. De moderne erfafscheidingen en de zigzag spijlen hekken rondom de dakterrassen vormen stijlvolle accenten. Blok 20 rij D is uitgevoerd in baksteen strips in een donkere denimkleur. Ook de betonnen plint heeft een vergelijkbare denim kleur. De linker hoekwoning krijgt een bijzonder vide tussen de eerste en de tweede verdieping, zichtbaar vanaf de straatzijde.

BLOK 21 (bouwnummers 56-63)

Blok 21 staat midden in het plangebied, aan de Holenweg en vlakbij de onder fase 1b geprojecteerde parkeergarage. Blok 21 bestaat uit twee rijen met elk vier woningen. De tuinen liggen op het zuidoosten of op het noordwesten. Blok 21 rij A heeft een stoere architectuur met een lichte gevel. De grote ramen zorgen voor veel licht in huis. Enkele woningen in dit blok hebben een dakterras aan de tuinzijde. De linker hoekwoning heeft een afwijkende indeling met een zij-entree. Blok 21 rij B heeft een opvallend sheddak wat voor een moderne uitstraling zorgt. Door de schuine vorm van het dak profiteer je bovendien van maximaal rendement van je zonnepanelen. De grote ramen zorgen daarbij voor lekker veel licht in huis. De aanwezige Franse balkons geven deze huizen nog meer charme.

* Indien onderstaande afbeeldingen niet correct worden weergegeven, pas dan de schermgrootte aan.

STIJLVOL WONEN

Bij de woningen in blok 21 staat het gebruik van baksteen centraal. Blok 21 rij A heeft zowel een bovenbouw als een plint van ivoorkleurige baksteen strips. De erfafscheiding van de hoekwoningen is stijlvol en modern en de subtiele zigzag spijlen hekken geven de woning een rijke uitstraling. Bij blok 21 rij B is de bovenbouw opgetrokken uit stucwerk met een betonlook, terwijl de plint is afgewerkt met baksteen strips. De gebruikte tint is een warme koffiekleur.

Parkeren

Bewoners van fase 1a krijgen een parkeerplaats toegewezen in de parkeergarage onder fase 1b. De parkeerplaatsen maken juridisch gezien een onlosmakelijk deel uit van de woningen en kunnen dus niet los worden gekocht c.q. verkocht door de bewoners. Gelet op de fasering in de uitvoering van het plan zijn deze parkeerplaatsen bij oplevering van de woningen in fase 1a nog niet beschikbaar. Als bewoner van fase 1a moet je tijdens de bouw van fase 1b dus even parkeren op de openbare parkeerplaatsen langs de Holenweg.

Keuken

De woningen worden standaard niet voorzien van een keukeninrichting. Als koper kun je dus een keukenleverancier naar keuze in schakelen. De aansluitingen voor de keuken worden aangebracht zoals aangegeven op de bouwtekeningen. Optioneel is het mogelijk om deze aansluitingen tijdens de bouw, met inachtneming van de daarvoor geldende spelregels, naar eigen inzicht te laten wijzigen.

Sanitair & tegelwerk

De woningen worden standaard uitgevoerd met modern sanitair en tegelwerk. In de badkamer wordt een extra brede rechthoekige wastafel aangebracht met daarop twee kranen. Optioneel is de wastafel uit te breiden met een onderbouwkast met twee laden. De douchehoek wordt o.a. voorzien van een thermostatische douchemengkraan en een hardglazen spatwand. Toiletten worden zwevend gemonteerd. Voor het tegelwerk kun je kiezen uit een standaard pakket met een royaal formaat tegels, dat bij de makelaar is te bezichtigen. Voor meer details wordt verwezen naar de ‘Algemene Staat van Wijzigingen’, welke vanaf de start verkoop op 28 mei 2020 op deze website is te downloaden. 

* De informatie op deze website is met grote zorg en nauwkeurigheid samengesteld. De exterieur en interieur perspectieftekeningen alsmede de ingekleurde woningplattegronden zijn zgn. artist impressions. Het kan voorkomen, dat er verschillen ontstaan tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering, bijvoorbeeld in kleur en/of maatvoering. De beelden hebben slechts als doel je een algemene indruk van de woningen en de woonomgeving te geven. Daarom kun je aan de artist impressions geen rechten ontlenen. Wijzigingen zijn voorbehouden. Eventueel ingetekende meubelen, apparaten, verlichting en/of keukeninrichting worden niet meegeleverd. Op de situatie- en perspectieftekeningen is het openbaar gebied al ingericht. Zo krijg je een algemene indruk van de bestrating, groenvoorziening, parkeerplaatsen, et cetera. De beelden zijn een interpretatie van de laatst bekende gegevens, dus hiervoor zijn wijzigingen ook voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2