Update ontwikkelingen maart 2021

Geplaatst op

Lees de nieuwsbrief van donderdag 18 maart hier terug.

Fase 1a succesvol verkocht!

Inmiddels is de bouw gestart en komen de eerste blokken woningen ‘uit de grond’. Op dit moment zijn de funderingen gereed en is er gestart met de kalkzandsteenwanden. De komende periode nemen we jullie o.a. mee in de voortgang van de bouw via onze Facebookpagina en Instagrampagina

Ontwikkelingen fase 1b

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen van de verkoop Urban apartments en Veranda- en Splitlevel houses in fase 1b. 

Fase 1b is gelegen aan de noordzijde (Provincialeweg) en aan de westzijde (Holenweg) van het plan Holenkwartier. Deze fase bestaat grotendeels uit Urban apartments en een aantal Veranda- en Spitlevel houses. De appartementengebouwen aan de noordzijde van fase 1b liggen met de voet in het water. De woningen aan de zuidzijde zijn gelegen aan de centrale as.

Er zit veel diversiteit in de woningen en (loft)appartementen van fase 1b, bijvoorbeeld in de plattegronden. De loftappartementen kennen een woonprogramma dat is verdeeld over twee verdiepingen. Alle woningen en appartementen beschikken over een eigen ruim balkon of terras. Het kleurenpalet is robuust, warm en aards. En er wordt gebruikt gemaakt van de materialen beton, stucwerk, metselwerk en hout. Door de variatie in materialen, kleurstellingen en indelingen is in fase 1b elk blok uniek!

Zodra zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, word je uiteraard via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden. 

 

Vragen?
Via jouw persoonlijke account (nadat je je hebt aangemeld), kun je chatten met Team Holenkwartier. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de makelaar voor aanvullende vragen.

Zeeman Makelaars
0229-244 688
makelaardij@zeeman.nl

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2