Pijl

KOOPWONINGEN

Wonen in Holenkwartier is wonen op een bijzondere plek. Hier is ruimte voor een diversiteit aan woonvormen voor uiteenlopende doelgroepen. Huurwoningen, maar vooral koopwoningen. In totaal is er in het Holenkwartier ruimte voor 300 koopwoningen. Wil jij hier straks je eigen plekje met alles erop en eraan op een unieke locatie? Een woning met uitzicht op het pocket park bijvoorbeeld. Of liever een loft in een van de industriële hallen? Er komt hier een diversiteit aan woningtypen. Je hebt dus volop keus.

MELD JE AAN ALS GEÏNTERESSEERDE >

LOFT WONEN

Voor zowel de appartementen als de overige woningen in het Holenkwartier wordt loft wonen het leidend principe bij de verdere ontwikkeling. Een unieke manier van wonen, met grote ruimten en de mogelijkheid om je eigen woning flexibel in te delen. Ideaal ook om wonen en werken te combineren. Diverse plattegronden en gevelindelingen maken dat je dit met recht ‘uniek wonen’ kunt noemen.

APPARTEMENTEN

Het Holenkwartier kenmerkt zich door een diversiteit van woningen. Een deel van de woningen zal als appartement beschikbaar komen. Van wonen aan een pocketpark of het centrale plein tot aan het wonen in een toren met uitzicht over het IJsselmeer. Van groot en geschikt voor een gezin tot aan klein en knus voor de starter op de woningmarkt. Voor iedereen is er plek in het Holenkwartier.

STUDIO’S

Wil je lekker op jezelf wonen, heb je niet zo veel woonruimte nodig maar wil je toch graag onder de mensen zijn? Dan is een studio in het Holenkwartier echt iets voor jou. De studio is van alle gemakken voorzien: comfortabele woon en slaapkamer, keuken en een aparte douche en toiletruimte. Met het realiseren van studio’s wordt wonen in het Holenkwartier voor iedereen bereikbaar.

WOON-WERKWONINGEN

Niet meer de deur uit voor je werk? Dan is een woon-werkwoning misschien wat je zoekt. Binnen het aanbod zijn er diverse indelingen te kiezen, zodat je de perfecte balans en het ultieme comfort kunt creëren tussen werk en privé onder één dak.

STADSWONINGEN

Het bijzondere van wonen in het Holenkwartier is dat er voor ieder wat wils is. Zo komen er ook stoere stadswoningen in meerdere bouwlagen. De woningen liggen bijvoorbeeld aan een groen pocketpark of misschien wel aan de levendige centrale as. In ieder geval wordt het Holenkwartier een plek waar kinderen, maar ook volwassenen allerlei activiteiten kunnen ondernemen.

MELD JE AAN

  • Interesse in huren? KLIK HIER
  • Interesse in ondernemenKLIK HIER
  • Interesse in kopen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in.

Nadat je je aangemeld hebt, word je automatisch als eerste op de hoogte gehouden van alle ins en outs via onze nieuwsbrief. Ook op FACEBOOK en INSTAGRAM kun je ons volgen.

Wil je alleen  via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van alle ins en outs? MELD JE AAN VIA DEZE LINK!Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2