Keukenadvies
Grando Keukens & Bad Hoorn

De woningen worden standaard niet voorzien van een keukeninrichting. Als koper kun je dus een keukenleverancier naar keuze inschakelen. De aansluitingen voor de keuken worden aangebracht zoals aangegeven op de bouwtekeningen. Optioneel is het mogelijk om deze aansluitingen tijdens de bouw, met inachtneming van de daarvoor geldende spelregels, naar eigen inzicht te laten wijzigen.

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt doorgaans veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken. Deze koop je natuurlijk niet iedere dag. Dat begrijpen wij bij Grando Keukens & Bad Hoorn maar al te goed. Het is belangrijk om ideeën op te doen, je te laten inspireren en daarbij een persoonlijk advies op maat te krijgen. Wij gaan graag samen met jou aan de slag om jouw droomkeuken samen te stellen.
Uiteraard volgens jouw wensen, woonsituatie en de laatste trends. In de showroom zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keukengebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget.

Uiteraard geldt ook in Hoorn het hoge serviceniveau en vakmanschap dat Grando al ruim 50 jaar hanteert. In de eerste fase maakt Grando een realistische 3D tekening van jouw keuken. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit zal komen te zien.
Grando biedt service van A tot Z: zoals het verleggen van leidingen, verzorgen van stucwerk, schilderwerk en tegelwerk tot uiteraard aan de plaatsing en oplevering van de nieuwe keuken aan toe. Als nieuwe bewoner van Holenkwartier heb jij bij ons een streepje voor!

Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een snelle levering + installatie en een scherpe prijsberekening. Laat je inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom bij Grando Keukens en Bad Hoorn. Onze adviseurs staan klaar om jouw droomkeuken te realiseren.

Graag tot ziens bij Grando Keukens & Bad Hoorn.
T
0229-230333
E
r.rinkel@grando.nl

www.grando.nl/vestigingen/grando-hoorn

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2