Upgrade interactieve kaart

Geplaatst op

INTERACTIEVE KAART GEÜPGRADED
De interactieve kaart van het totale plan Holenkwartier heeft een upgrade gehad! Vanaf nu vind je de verschillende deelplannen terug op de pagina’s ‘Aanbod’ en ‘Interactieve kaart’.
BEKIJK DE VERSCHILLENDE DEELPLANNEN

BEKIJK INTERACTIEVE KAART MET HET TOTALE OVERZICHT AAN DEELPLANNEN IN HET PLAN HOLENKWARTIER

VEEL WAAR VOOR JE GELD
Het centrum van Hoorn is voor velen een aantrekkelijke locatie. Wonend binnen de ring van Hoorn profiteer je van de directe nabijheid van diverse faciliteiten. Binnenstedelijk bouwen brengt weliswaar hogere kosten mee dan bouwen in de buitenwijken, toch krijg je in Holenkwartier veel waar voor je geld. Zo krijgt het Holenkwartier bijvoorbeeld een eigen warmtenet. De woningen worden o.a. voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming en zijn daarmee zeer duurzaam. Dit drukt de energiekosten en levert op de langere termijn financieel voordeel op. Alle koopwoningen en appartementen krijgen standaard een parkeerplaats in één van de twee half verdiepte overdekte parkeergarages in het plan.

DIVERSE PRIJSKLASSEN
Om Holenkwartier voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, is het woningaanbod verdeeld in verschillende prijsklassen. Van de 400 woningen die gebouwd zullen worden, zijn er 80 sociale huurwoningen, 20 middeldure huurappartementen en 40 studio’s voor 1 en 2-persoons huishoudens. Dat betekent, dat 35% van het totale aantal woningen in de betaalbare prijscategorie valt. De overige 65% bestaat uit middeldure en duurdere koopwoningen en appartementen.

FASE VOOR FASE
Het project wordt in een aantal fases ontwikkeld, verkocht en gebouwd. Zo zijn er in fase 1a alleen stadswoningen (Urban houses) en komen er in fase 1b lofts, appartementen alsmede bijzondere split level woningen. Verderop in het plan komen bijvoorbeeld de middeldure huurappartementen, de Superlofts woontoren en de woon werk-woningen in de oude fabriek (Living-working houses/lofts). Het kan dus zijn, dat er in een bepaalde fase alleen duurdere woningen aangeboden worden. Zoek je een goedkopere woning? Wacht dan de volgende fase af. In het totale plan is er in elke prijsklasse iets moois te vinden!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2