Pijl

Thuiskomen in een droominterieur
met Hattelli

Is het als toekomstige bewoner van het Holenkwartier niet een fijn idee om, na het kopen van jouw droomwoning, de volledige inrichting en uitvoering daarvan uit handen te kunnen geven? En je woning direct na de oplevering naar je eigen smaak af te laten werken?

Maak kennis met jouw persoonlijke interieuradviseur van Hattelli. Die begeleid je graag bij het maken van keuzes om je nieuwe woning direct als thuis te laten voelen. 

De wanden mooi afwerkt in de gewenste kleur. Duurzame vloeren door je hele huis, raamdecoratie en gordijnen voor de ramen die het licht filteren. De inbouwkasten klaar om ingeruimd te worden, verlichting die een fijne sfeer geeft en/of stoere zwart stalen of aluminium deuren op bijzondere plekken in je woning. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Kortom, je hoeft alleen nog te verhuizen! 

Stijlen

Hattelli heeft een ruime collectie in diverse woonstijlen en kleuren. De collectie bevat mooie kwalitatief hoogwaardige materialen en merken. Er is dus voor elk budget en voor elke actuele woonstijl een oplossing.

Heritage

Industrial Vintage

Natural Beauty

New Modern

Collectie

Onze collectie bestaat uit diverse soorten vloeren zoals gietvloeren, laminaat, PVC of hout. Decoratief behang in verschillende  motieven en stijlen. Op maat gemaakte inbouwkasten voor in het gehele huis zoals een inloopkast  in de slaapkamer, een garderobekast in de entree of een kast afwerking voor de wasmachine en droger. Moderne sanitair accessoires voor toilet en badkamer, een lampen collectie  bestaande uit zowel moderne spots als hang- en wandlampen. Diverse soorten raamdecoratie, waaronder rolgordijnen, (houten) jaloezieën, etc., alsmede stijlvolle gordijnen, vitrage en shutters.

Onze aanpak: advies, kwaliteit en gemak

Stap 1 – Inventariseren woonwensen, moodboard en budget
Stap 2 – Ontwerp
Stap 3 – Prijs- en contractvorming
Stap 4 – Begeleiden montage proces en planning
Stap 5 – Realisatie en afwerking van de woning
Stap 6 – Klaar om te verhuizen

Bekijk voor meer informatie: www.hattelli.com

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2