Pijl

FLIP:
KLOPPEND HART VAN HOLENKWARTIER

FLIP is de fabriekshal en vormt het kloppend hart van Holenkwartier. Bij FLIP vind je straks bijvoorbeeld een restaurant, lunchroom of misschien wel een kookstudio. Maar ook een fijn terras, een koffiebar of een ambachtelijke bakker. Het is een plek waar bewoners en bezoekers uit Hoorn elkaar ontmoeten, werken en ontspannen.

FLIP is een mooie mix van verrassing en ontspanning. Afgewisseld met voorzieningen die je graag bij de hand wilt hebben. Zoals een goede kop koffie, een lunch of fietsenmaker. FLIP is om de hoek en laagdrempelig. Er is altijd wat te doen, zowel in het weekend als op een doordeweekse dag. En je ontdekt er steeds weer iets nieuws. Iedereen die op welke manier dan ook zijn zinnen wil laten prikkelen, is welkom.

WORD JIJ OOK ONDERNEMER IN FLIP?

Meld je middels onderstaand inschrijfformulier aan, vul je gegevens in en we houden je op de hoogte.

  • Dit formulier verzamelt uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en e-mail en inhoud, zodat wij de reacties die geplaatst worden op onze website kunnen opvolgen. Voor meer informatie check onze privacy verklaring, met daarin alle informatie over hoe en waarom we uw gegevens bewaren.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2