Een huis financieren doe je zo!

De woningen in Holenkwartier fase 1a zijn duurzaam met EPC van 0,2 hoogwaardig geïsoleerd en uitgevoerd met diverse energiezuinige voorzieningen. Hierdoor zijn de maandelijkse energielasten lager en heb je brede hypotheekmogelijkheden bij diverse hypotheekverstrekkers.

Huis & Hypotheek en Rabobank West-Friesland kennen alle hypotheekvoordelen van een energiezuinige woning. Zij adviseren en bemiddelen als onafhankelijke intermediairs op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen en schadeverzekeringen en helpen jou graag bij het regelen van jouw financiering voor een woning in Holenkwartier.

Financieel advies
Als onderdeel van de inschrijfprocedure dien je bij de inschrijving te kunnen aantonen, dat je de woning daadwerkelijk kunt financieren. Dit geeft zekerheid voor beide partijen en voorkomt teleurstellingen achteraf. Zowel Rabobank West-Friesland als Huis & Hypotheek helpen jou graag bij deze eerste financiële check.

Bekijk voor meer informatie:
https://www.huis-hypotheek.nl/hoorn

Bekijk voor meer informatie:
https://rabo.nl/wf/hypotheekberekenen

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2