En nog een WordPress site

Op Roet wint Europese prijs

Geplaatst op

Donderdag 11 mei ontving Op Roet de eerst Europese Amateo Award voor de voorstelling Ed van Hoorn FucktheSystem in Ljubljana. Deze voorstelling werd in september 2017 opgevoerd in de oude Philipsfabriek in Hoorn. De herontwikkelingslocatie van Terra Marique. De prijs werd voor de eerste maal uitgereikt. Amateo is het Europese Netwerk voor actieve participatie in culturele activiteiten. Het netwerk wordt gevormd door culturele instellingen en organisaties uit verschillende Europese landen.

De jury was diep onder de indruk van de artistieke en betekenisvolle impact van de voorstelling Ed van Hoorn FucktheSystem. Het team is heel blij want met deze onderscheiding zijn zij een jaar lang Europees ambassadeur waar het gaat om de ontmoeting tussen nieuwkomers in verbinding met kunst en cultuur. Ook krijgen ze plek als Artist in Residence in Ljubljana. In totaal waren er 42 cultuurprojecten aangemeld uit 16 verschillende Europese landen. Kijk voor meer informatie over Op Roet op www.op-roet.nl.